Mølleslettens Linna


velkommen til

www.dyreliv.com

En side om våre hester og deres liv som travere

Mølleslettens Linna f. 2012

  • Født 19. mai 2012.
  • Etter Bork Odin, u: Vilje Sjura (e; Viljesterk)
  • Kjøpt jan 2014
  • Solgt oktober 2016.
  • Går som traver i Sverige.

Litt om Linna;

Mølleslettens Linna kjøpte vi januar 2014, da var hun akkurat blitt 2-åring, og vi var på jakt etter en ny "stjerne" og avkom etter Bork Odin sto på favorittliste :-). Vi fant henne i en annonse og hun befant seg i Grimstad, temmelig langt sør. Men vi tok sjansen og fikk ordnet med transport og til Trøndelag kom ei ung flott hoppe "som snytt ut av pappa'n sin; temmelig lik Bork Odin!).


Linna viste fine takter og et flott travsteg, og gikk sine to godkjente mønstringløp i september som 2.åring på 55-tider. MEN - hun hadde lett for å galoppere, noe vi aldri klarte å finne ut av hvorfor. Vi prøvde diverse utstyr og ulik balansering, men Linna bare "måtte" legge inn en galopp eller to uansett. Vi hadde henne til travtrener på Leangen en periode også for å se om det var andre som kunne "knekke koden" å fikse problemet, men nei, vi sto bom fast.


I oktober 2016 bestemte vi oss for å sette en strek, hverken vi eller trener Veronikr Bugge klarer å få henne til å holde seg i trav. Fryktelig synd, for trave kan hun!! Men nå får andre prøve. Det kom flere henvendelser, og vi var veldig godt fornøyd med å selge henne sørover til Stian Eilefsen og Louise Trudvang. Finner ut av disse galoppene, og får satt en stopper for de, da får de ei fin travermærr. De gav opp relativt fort, og Linne ble solgt til Persson Matilda, b-tränare på Hagmyren i Sverige, og der har hun sakte men sikkert blitt mere travsikker og står pr i dag (juli 2018) med ca 105.000 Skr innkjørt og 30.4 som bestenotering.


Litt bilder fra Linna sin tid hos oss;

© Annelise Wara

7505 StjørdalMobil: +47 95 24 21 96

Copyright © All Rights Reserved