Hauk Viktoria


velkommen til

www.dyreliv.com

En side om våre hester og deres liv som travere

Hauk Viktoria f. 2016

Hauk Viktoria er Eldjenta's andre føll, og har Bork Odin som far. Hun ble født 5.mai kl 22:45, en rask og lett fødsel for Eldjenta, og Viktoria var like rask på beina og fant puppen etter 35 minutter. Litt overrasket kunne jeg konstatere at denne gangen hadde jeg fått et føll nesten uten "hvit pynt". Fargen hennes er gulsvart (smokey black, dvs svartbasert med et gulgen), og noen få hvite hår i panna (mikroskopisk stripebless).


Første hoppa etter Eldjenta måtte bare forbli i vårt eie, og vi drømmer om at hun skal bli ei god travermærr som sin mor ;-). Hun har fra dag en vist fram et flott og markvinnende travsteg, og viser fin vilje og innstilling i trening.


Pr i dag (juli 2018) er Viktoria netopp kommet hjem etter et par måneders treningsleir hos Vegard Lundstrøm Wolden, hvor hun utviklet seg flott og viste veldig fine takter der. Det resulterte i to flotte mønstringløp:

To godkjente mønstringløp:


Viktoria har vært tre ganger på Leangen; først en test/generalprøve, så to flotte mønstringsløp!


I sitt aller første møte med travbanen gikk hun et arbeid på 1.50 over 2000m. Og det meget enkelt. Dermed ble det to mønstringløp på rappen, hvorav det site gikk unna på fine 1.46.6.


Etter en velfortjent ferie på beite, planlegger vi en høst/vinter i full trening hjemme i Remarka/Stjørdal, før hun skal tilbake til Vegard Lundstrøm Wolden igjen til forberedelser for en spennende 3-års sesong.


Link til Leangen sin video av siste mønstringsløp for Viktoria, hun har starter 3 i volta og kuskes av Edvard Kristiansen. Legg merke til oppløpet :-

Hauk Viktoria på Leangen for første gang, gikk 1.50/2000m:

Hauk Viktoria første sommeren

Hauk Viktoria 5 måneder gammel, traver på lette spenstige ben sammen Eldjenta :-)

Skrytebilder av Viktoria; (klikkbare bilder):

© Annelise Wara

7505 StjørdalMobil: +47 95 24 21 96

Copyright © All Rights Reserved